Het huisje

Ons in 2022 volledig gerenoveerde natuurhuisje staat op 5000 meter eigen grond (niet op een park) waarvan we voor onze gasten een mooie tuin hebben omheind. Neemt u de hond mee, dan kan deze veilig buiten scharrelen, hetgeen grondig getest is door onze eigen Podenco's. Het overdekte terras aan de tuinkant ligt op het Zuid-Westen en is daarmee een heerlijke zonnige plek tot laat op de dag.

 

De woonkamer met keuken is een vrolijke plek om te eten, muziek te luisteren of tv te kijken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak en uiteraard een koffie- en theehoek. Voor de eerste dagen is alles aanwezig om een kop koffie of thee te zetten.

 

De slaapkamer is een fijne ruimte waarbij we geïnvesteerd hebben in goede bedbodems en twee 1-persoons kwaliteitsmatrassen. We hebben gekozen voor twee 1-persoons dekbedden (1400 bij 2000). Dankzij hygiënische matrashoezen bent u altijd verzekerd van een heerlijk schoon bed. De aangrenzende moderne badkamer beschikt over een royale doucheruimte, wastafel en toilet. Bedlinnen en een handdoekenpakket kunt u indien gewenst bij ons huren. 

 

Naast de slaapkamer hebben we een kleedkamer gerealiseerd met een garderobe voor jassen, een kledingkast en plek voor tassen of koffers.

 

In de periode van 2020-2022 hebben we hard gewerkt om ons perceel in Waldeck-Frankenberg om te toveren in een plek waar huurders in volle vrijheid kunnen genieten van een groene omgeving. Een plek in beschermd (vuurwerkvrij) natuurgebied betekent een plek waar rust en privacy de boventoon voeren en op dit moment internet nog niet aanwezig is.  Een wandeling de berg op of een ritje van vijf minuten naar de stad geeft u echter alle toegang tot het world wide web!